Matkakumppanit

Matka hyvään kuntoon -kampanja ei olisi mahdollinen ilman matkakumppaneita.

Eläkevakuutusyhtiö Elo kannustaa vakuuttamiaan asiakasyrityksiä suunnitelmalliseen työhyvinvoinnin johtamiseen ja osallistumaan Matka hyvään kuntoon -rekkakiertueelle.

Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Etera kannustaa vakuuttamiaan asiakasyrityksiä suunnitelmalliseen työhyvinvoinnin johtamiseen ja osallistumaan Matka hyvään kuntoon -rekkakiertueelle.

Kuntien eläkevakuutusyhtiö Keva kannustaa asiakkaitaan suunnitelmalliseen työhyvinvoinnin johtamiseen ja osallistumaan Matka hyvään kuntoon -rekkakiertueelle.

Eläkevakuutusyhtiö Mela kannustaa maatalousalan yrittäjiä huolehtimaan omasta ja henkilöstön hyvinvoinnista. Mela vie kampanjan viestiä eteenpäin asiakkailleen.

Suomen Yrittäjät kannustaa yrityksiä huolehtimaan työntekijöidensä hyvinvoinnista sekä yrittäjiä itseään myös omasta jaksamisestaan. Suomen Yrittäjät vievät kampanjan viestiä eteenpäin paikallistasolle.

Työelämä 2020 -hanke kehittää työ- ja elinkeinoministeriön työelämästrategian mukaisesti suomalaista työelämää Euroopan parhaaksi vuoteen 2020 mennessä. Hanke vie Matka hyvään kuntoon -kampanjan viestiä ja teemoja eteenpäin työpaikoille ja hankkeen verkostolle.
Liikunnan aluejärjestöt ovat tärkeitä paikallisia kumppaneita Tulosta kohti -tilaisuuksien ja rekkakiertuetapahtumien järjestelyissä. Eri puolilla Sumea sijaitsevat 15 Liikunnan aluejärjestöä tarjoavat työyhteisöille erilaisia palveluja fyysisen aktiivisuuden lisäämiseksi.

Afectar Oy on johtamisen ja työhyvinvoinnin asiantuntijayritys, joka tuottaa Help A Boss -sovellusta johtamisen ja esimiestyön tueksi ja tehostamiseksi. Afectar Oy osallistuu Tulosta kohti -tilaisuuksiin asiantuntijapuheenvuorolla esimiestyön vaikutuksesta työntekijöiden tuottavuuteen. Afectar Oy on tuottanut Matka hyvään kuntoon -verkkosivujen johdolle ja yrittäjille suunnatun johtamisosion ja tavoitteellisen työhyvinvoinnin johtamisen suunnittelutyökalun.

Smartum kehittää hyvinvoinnin ratkaisuja työelämän käyttöön. Kun ihminen voi hyvin, hän jaksaa paremmin ja on työssään tuottavampi. Matka hyvään kuntoon -yhteistyön myötä Smartum haluaa olla mukana kannustamassa ja aktivoimassa työyhteisöjä ja työntekijöitä terveellisten elämäntapojen pariin.